Naša Poliklinika je porodična firma osnovana 2016. godine, prateći najnovije svetske trendove u medicini. Pružamo kompletnu zdravstvenu uslugu kroz sve faze – od prevencije, preko dijagnostike do lečenja. Odlikuje nas detaljan individualni pristup svakom pacijentu. Naše usluge su stručne i kvalitetne, cene su vrlo pristupačne, a osoblje izuzetno ljubazno i uvek spremno na saradnju.

Opremljeni smo najsavremenijim aparatima za ultrazvučnu dijagnostiku, rendgen i ortopan koji omogućavaju preciznu dijagnozu uz minimalne doze zračenja.

Naša filozofija temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, lekara i poliklinike. U posebno osmišljenom ambijentu, uz stručnost i toplinu naših zaposlenih, spremni smo da pružimo najbolju moguću negu našim pacijentima.

Shvatajući važnost stručnosti medicinskog osoblja okupili smo tim doktora specijalista koji prateći svetske trendove i stalno se usavršavajući doprinosi sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.

Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju želja i očekivanja naših pacijenata u što većoj meri. Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja, kao i saradnju sa vrhunskim stručnjacima – konsultantima, te stalne edukacije i usavršavanje.

Zajedno gradimo podržavajući i siguran ambijent u kome su korisnici naših usluga na prvom mestu.